Te koop Villa met zwembad, sauna en spa in zuid-Frankrijk, in departement Aude, land der katharen. 5 hectaren domein, 7 kamers met badkamer en toilet.

Français
English

La Genivriere, Huren vakantiewoning met sauna en bubbelbad, villa met overdekt en verwarmd zwembad in Aude, zuid-frankrijk, aan de voet van de Pyreneeen van de Languedoc, in het zuiden van Frankijk

Nederlands

Welkom

De Nederlandstalige familie Ilegems heet u van harte welkom in de hoge vallei van de Aude.
Deze regio van het land der Katharen, aan de voet van de Pyreneeën, bekoort zowel de sportievelingen als de liefhebbers van cultuur en natuur.

Gedurende het hele jaar, kan u deze gites of appartementen in het departement Aude, per week huren. Buiten het seizoen verhuren we het villadomein, gite "La Genivrière" te Bugarach, in het hart van de Pays Cathare, ook voor een weekend.

 

Kontakt 

e-mail :

Hoe de gites bereiken ? [Klik hier]

Hoe de gites in de Aude bereiken ? Cultuur en sport. Een villa met zwembad in zuid Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeën

Inzoemen op de kaart van de Gites De gites in de hoge vallei van de Aude in het zuiden van Frankrijk. De regio van de katharen, aan de voet van de Pyreneeën, met zijn wandelroutes en rotsklimmen. Verhuur het hele jaar door van villa met zwembad in het zuiden, zuid Frankrijk.

Andere gites van de familie in departement Hautes-Alpes :  www.la-treille.com

De Gîte

Comfort

Foto's

Tarieven

Beschikbaarheid

Toerisme